Ljuljaške za odrasle

Standard ljuljaške za odrasle predviđene su do 110kg nosivosti i namenjene su za kućnu upotrebu, dnevne boravke, terase i letnje terase a kad vreme to dozvoli mogu da se prenesu i u prirodu i okače na najpristupačnije mesto.

Premium ljuljaške su predviđene do 110kg nosivosti i namenjene su za udobno ljuljuškanje u Vašem odabranom kutku, bilo tu uživanje uz kaficu u Vašem dnevnom boravku ili blago ljuljuškanje uz omiljenu knjigu na letnjoj terasi.

Kako ljuljaške izgledaju u prostoru?

Ljuljaške se ugrađuju u plafon sa svim potrebnim delovima za ugradnju koje takođe šaljemo uz ljuljaške, a sama metoda ugradnje je zaista prosta i što je najbitnije proverena u stotinama slučajeva do sad.

Širina drvene letve koja pravi raspon ljuljaški za odrasle je 100cm.  

Ljuljaške su rađene po standardnim visinama plafona 2,5m i za iste koristimo 7m konopca koji se po potrebi može skratiti ili produžiti u zavisnosti od potreba kupca. Sedalni deo ljuljaške diktira jastuk dimenzija 45×55 dok se oslanjajući deo može podešavati u sedeći ili poluležeći položaj.

Standardne ljuljaske su napravljene od kombinacije materijala šoteks spolja iznutra keper dok su jastuci sačinjeni od ranforce ili keper materijala.

Standard modeli ljuljaški se održavaju prebrisavanjem vlažnom krpom. Mašinsko pranje nije dozvoljeno zbog materijala impregrirano platno (šoteks), koji je sa unutrašnje strane gumiran zbog potreba velikih otpornosti. Kompletne jastuke možete prati ručno ili mašinski na temperaturi od 40˚. Proizvod čuvajte od direktne sunčeve svetlosti ili kiše kada ga ne koristite.