Viseća Ljuljaška kao Detalj u Uređivanju Dečijeg Kutka u Kafićima

Viseca ljuljaska je skoro pa sigurno element u enterijerima koji se izdvajaju svojom jedinstvenošću i kreativnošću. Međutim, ukoliko ste svesni svih funkcionalnosti koje viseća ljuljaška donosi prostoru, sigurno je da se njihova uloga ne završava na doprinosu estetici vašeg doma.

Ukoliko u biznisu razmišljate jedan korak napred, viseće ljuljaške su savršen izbor za sve kafiće, restorane i mesta koje bi roditelji rado posetili sa decom.

A kad smo kod roditelja i dece, da li ste znali da većina roditelja izbegava posete kafićima i restoranima upravo zbog nedostatka prostora namenjenog deci

Za razliku od odraslih, deca u novim prostorima traže mesta bliska njima, a roditelji način da popiju kafu ili ručaju na miru. 

Ukoliko određeno mesto nije usklađeno bar delimično sa potrebama dece, roditelji će ga izbegavati. Učestalo pitanje koje ćete pronaći na skoro svim roditeljskim forumima jeste upravo preporuka kafića i restorana u koja se može otići sa decom

Da se vi i vaš ugostiteljski objekat nađete u ovoj grupi, postoji jednostavno rešenje koje možete da primenite vrlo brzo i lako. Reč je o postavljanju viseće ljuljaške iz Stašinog kutka u vaš kafić ili restoran, a odličan su izbor i za sve dečije igraonice.

Viseća Ljuljaška u Restoranima i Kafićima

Ljuljaške i ljuljanje donosi mnogo blagodeti ne samo deci već i odraslima. Verovatno je ovo jedan od razloga zašto će ih svi primetiti kada uđu u određeni prostor. I ne samo to, za decu smo sigurni da će potrčati da sednu u njih, a odrasli će možda oklevati na prvu ali ne zadugo. Upravo ovo je jedan od razloga zašto su viseće ljuljaške dobar izbor kod prostora koji jesu namenjeni opuštanju, druženju i uživanju kao što su kafići i restorani. 

Za razliku od većine drugih modela ljuljaški, viseće ljuljaške štede prostor, jer nemaju ogromnu konstrukciju koja je neophodna za njih. Pored toga vizuelno ne narušavaju prostor jer kao takve ostavljaju utisak lebdenja i mogu se dopuniti sa tabureima, jastucima ili dodatnim igračkama koje možete postaviti ispod njih.

Danas, više nego ranije, ljudi biraju prostor gde će provesti svoje ograničeno slobodno vreme. Ako su još uz to i roditelji, izbor im se znatno sužava, dok se vama otvara opcija da postanete prijemčivi za ovu ciljnu grupu.

Dovoljno je da u vašem objektu izdvojite kutak u koji ćete postaviti jednu ili možda više visećih ljuljaški koje se vrlo jednostavno i lako montiraju. 

Ono što je kod ljuljaški iz Stašinog kutka dodatna prednost jeste to da su prenosive. Dok ćete zimi na ovaj način iskoristiti maksimalno vaš prostor a ujedno imati i deo za decu, koji svaki roditelj priželjkuje u kafićima i restoranima, leti ih možete izneti napolje. I ne samo to, naše viseće ljuljaške nisu isključivo za decu, već naprotiv mogu da ih koriste i odrasli. Kako biste ovo postigli mi vas pozivamo da izaberete naše modele ljuljaški za odrasle.

Šta sve Viseća Ljuljaška Može da Donese Vašem Kafiću?

  • Pretvara vaš kafić u IN mesto.

Viseće ljuljaške u kafićima i restoranima podjednako doprinose kreativnosti i jedinstvenosti prostora kao i kod uređenja domova. Ovo je možda i važnije kada su kafići i restorani u pitanju, jer mesta koja imaju drugačiji i nesvakidašnji enterijer brzo postaju popularna, a samim tim i posećenija. Možda ćete pomisliti da ovo ne važi za roditelje i decu, ali grešite. Pored toga što vole da izađu na mesta koja su zanimljiva deci, roditelji podjednako vole da posete i mesta koja su in. 

A  znate šta vole isto kao i posetiti neko in mesto? Preporučiti ga drugima, jer kada preporučujete in mesta vi i sami postajete in. 

  • Obogaćuje ponudu vašeg ugostiteljskog objekta

Svako mesto posle izvesnog vremena teži da svojim gostima ponudi nešto novo. Nekada je to hrana, nekada ponuda novih pića ili koktela, neretko je nešto više od toga. Sa postavljanjem viseće ljuljaške vi ste uneli novinu i suptilno obogatili sadržajno ponudu u vašem kafiću i restoranu. Prvo time što ste pokazali gostima da ste otvoreni za dolazak dece, a zatim i time što će i postojeći gosti poželeti da isprobaju viseću ljuljašku. Sa postavljanjem viseće ljuljaške, sigurni smo da ćete dobiti još neku ideju kako da ponuda vašeg kafića ili restorana bude sve raznovrsnija i interesantnija.

  • Viseca ljuljaska doprinosi atmosferi prostora

Atmosfera koju neko mesto donosi je presudna za njegovu posećenost zar ne? Čak će i slučajni prolaznici svratiti u kafić ili restoran koji ih  svojim dizajnom i atmosferom privuče. 

Viseća ljuljaška upravo ima tu ulogu da donese drugačiju atmosferu prostoru čiji je deo

Prve asocijacije na ljuljašku jesu detinjstvo, opuštenost, igra i bezbrižnost. Kada imate viseću ljuljašku u vašem prostoru vi u ljudima budite sve ovo. 

I sam pogled na decu koja se nalazi u ljuljaškama i igraju se, budi u ljudima razigranost i bezbrižnost. 

A svaki posetilac kafića i restorana, pored dobre usluge, traži upravo to, mesto na kome će se osetiti potpuno opušteno, kao da je pobegao od svih briga spoljnjeg sveta.

Kada deca napuste prostor i dođe vreme za drugu kategoriju gostiju, sigurni smo da ni oni neće odoleti visećim ljuljaškama. Blagodeti ljuljanja za odrasle su podjednako značajni, ako ne i značajniji nego kod dece. Vi ćete sa visećom ljuljaškom dobiti jedan ušuškani, opušteni kutak koji će rado koristiti i odrasli.

viseca ljuljaska u basti kafica

Inovativnost je ono što igra izuzetno bitnu ulogu kada je u pitanju bilo koja vrsta biznisa a naročito ugostiteljskog. Pored inovativnosti prilagođavanje ili pronalaženje nove niše, može vaš ugostiteljski biznis da učini uspešnijim i izdvoji ga od konkurencije

Za to je ponekad zaista potrebno malo, kao što je u ovom slučaju postaviti u prostor visecu ljuljašku i učiniti ga interesantnim mestom za roditelje i decu.

U Stašinom kutku smo kreirajući ljuljaške za decu, otišli korak dalje i kreirali ih na takav način da mogu i roditelji da ih koriste.

Ako niste sigurni u kom pravcu da idete u vašim kafićima i restoranima, možete da izabere jednu ljuljašku za decu i jednu za odrasle u vašem novom kutku. Vreme će pokazati šta u vašem prostoru bolje funkcioniše.
Iskoristite hladne dane za postavku ljuljaške u vašim kafićima i restoranima, jer svi tražimo ušuškane prostore zimi, a ljuljaške to donose. 
Pogledajte naše modele, sami izaberite vaš dezen i boju i uredite vaš novi kutak u kafiću ili restoranu. Kontaktirajte nas za bilo kakvu informaciju.


Nedavni članci